Имајте префесионален веб сајт со одличен изглед комбиниран со сеопфатна функционалност


Што е ново од нас?

Во тек е подготовка на веб пакет кој ќе ги вклучува сите најсовремени карактеристики кој се имплементирани на најпрестижните веб сајтови во 2018

1

Состанок

Доаѓаме во вашите простории за да ги слушнеме вашите идеи, замисли, потреби и очекувања

3

Склучуваме договор

Доколку понуденото предлог решение и понудената цена се во согласност со вашите барања, потпишуваме договор

2

Предлог дизајн

По првично остварениот контакт добиваме замисла за вашите потреби и очекувања од новиот вебсајт и ви понудуваме оптимално решение

4

Изработка на дизајн

Изработуваме дизајн согласно на претходно договорените детали и го поставуваме на тест сервер

5

Корекции

Го разгледувате дизајнот и ја тестирате неговата функционалност и доколку има потреба давате насоки за потребни корекции

6

Финализирање на проект

Ги извршуваме потребните корекции и го поставуваме вашиот вебсајт на неговиот домен односно на потребниот сервер

Рекоа за нас

Точни, брзи и ефикасни во исполување на договорените активност и сето тоа завршено пред или најдоцна до договорениот временски рок.

Доверете се на докажани професионалци

  • Одговорни
  • Внимателни
  • Флексибилни
  • Лојални
  • Посветени

Краток историјат за нас

Нашиот тим е составен од двајца партнери со еднаков учество. Поширокиот состав брои десет надворешни соработници секој специјализиран во својата област. На нашиот пазар сме присутни веќе седум години и според нашите анализи, од година во година се зголемува нашиот удел на пазарот. Спремни сме за нови предизвици. Тековно ги следиме случувањата во веб индустријата, како на нашиот така и на меѓународиот пазар и постојано го надградуваме нашето знаење.

Користиме модерна технологија за брза и квалитетна изработка на веб страни по најповолни цени на нашиве простори. Нашата стремеж е висок квалитет, ниски цени, задоволни клиенти. Технологиите кои ги користат нашите вработени се HTML, CSS, HTML5, CSS3, Java Script, CMS Wordpress, PHP, Photoshop.