Веб Пакети

Пакетите вклучуваат:
Видете ја нашата досегашна работа и сами уверете се
 • Оргинален Професионален Дизајн
 • Домен име (www.vasatakompanija.com)
 • Хостинг пакет
 • Содржини по ваш избор
 • Google мапа
 • Интеграција со социјални мрежи (Facebook, Twetter итн...)
 • Компатибилност со мобилни уреди (Mobile-Friendly)
 • Пребарување
 • Модул за пријава за испраќање промотивни меилови
 • Категоризација на содржина
 • Детален опис на производ / услуга
 • Вклучено ажурирање од наша страна
 • Оптимизација SEO

Бизнис

 


 • да

 • да
 • да
 • Стандардна количина
 • да

 • да

 • не
 • не

 • не
 • не

 • не

 • не
 • не

150 € еднократно

во цената е вклучено ДДВ

Профи

на промоција

  • да

  • да
  • да
  • Пообемен Материјал
  • да

  • да

  • да
  • да

  • да
  • да

  • да

  • не
  • не

350 € еднократно

во цената е вклучено ДДВ

На промоција

300

Премиум

 


 • да

 • да
 • да
 • Редовно Надополување
 • да

 • да

 • да
 • да

 • да
 • да

 • да

 • да
 • да

500 € еднократно

во цената е вклучено ДДВ

ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ

Зашто повеќе од 100 компании не избраа токму нас?

Кои се предностите што нашите пакети ги нудат: